Het van origine Zwiterse horloge merk Festina staat voor degelijkheid, elegantie, functionaliteit en kwaliteit met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. De Festina collectie is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen een passend horloge tegen een betaalbare prijs. Sportief, stoer, chique, trendy, modieus of elegant, Festina biedt het u allemaal.

 

 

Ideas become reality. From carefully developed designs to outstanding VendouX timepieces which match individual lifestyles. VendouX represents excellence, high accuracy, quality and fashion. lnnovative state-of-the-art watches for him and her. The VendouX designer team and headquarters are based in The Netherlands.

 

Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwaliteitsvolle, mooie horloges op de markt te brengen voor een eerlijke prijs. Sinds de start van het merk bijna 70 jaar geleden, zijn dit de fundamentele kernwaarden. Onze passie is diep geworteld in de Nederlandse cultuur. Innovatief, eerlijk en betrouwbaar.

Al bijna 25 jaar staat Davis voor leuke scherp geprijsde horloges van een goede kwaliteit. En omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bestaat de Davis-collectie uit 5 stijlen. Zo is er voor iedereen wat te vinden.